Het Donkere Dagen open podium: kom pronken met je talenten

Het Donkere Dagen open podium plaats zal vinden op volgende week woensdag, 18 December. Vanaf 14:00 tot 17:45 kunnen we terecht in Parnassos te Utrecht om elkaar te vermaken met bijvoorbeeld muziek, poëzie, toneel en verhalen. Meld je aan als je iets leuks voor ons in petto hebt. We hebben rekening gehouden met een redelijk grote opkomst dus de zaal is lekker ruim! Kom vooral allemaal, want het belooft een fijne middag te worden! Na afloop is er nog de mogelijkheid om door te zakken in de Mick. Geen zorgen als je niet weet waar dit ligt, de ouderejaars weten het sowieso.

Hieronder volgt een lijstje met enkele praktische zaken die zeker niet onbelangrijk zijn:

1)       We vragen een bescheiden entree van 1 euro per persoon.

2)       Meld even of je van plan bent ‘op te treden’ zodat we dit een beetje kunnen inroosteren! Dit kan gewoon door te antwoorden op deze mail. Géén mail = géén deelname op het podium.

3)       Er is een high tea, zodat niemand uitdroogt! Ik geloof dat er ook lekkers bij zit, maar aarzel vooral niet om zelf ook je bakkunsten te tonen.

4)       Behalve een vleugel is er in de zaal van Parnassos geen ander instrument te vinden. Voor optredens geldt dat men zijn/haar eigen benodigdheden meeneemt!

5)       Er zal een facebook-event worden aangemaakt. Vul alsjeblieft in of je van plan bent om te komen of niet, dit in verband met de boodschappen.

6)       Je hoeft dus geen lid te zijn van Asterix om mee te doen: oud-leerlingen en andere geïnteresseerden zijn welkom. Laat wel even weten of je komt via het e-mailadres dat op onze WordPress te vinden is.

Wij hopen natuurlijk dat jullie er zin in hebben, en we zijn benieuwd naar de verschillende talenten die we wellicht gaan zien!

Namens het voltallige bestuur,

Tommy Smeets

PR

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s