Mastervoorlichting: track Keltisch

Beste Asteriges en bezoekers,

Onze beloofde Mastervoorlichting heeft eindelijk een wezenlijk gestalte gekregen: 25 februari van 17:15 tot 19:00 zullen wij Peter Schrijver en een aantal huidige masterstudenten het woord geven. Het zal plaatsvinden in lokaal 006 in Drift 21.

Naast informatie over zaken zoals vereisten en welke masters een optie zijn zullen jullie dus ook een glimp opvangen van hoe studenten deze aansluitingen op de bachelor in de praktijk ervaren. Er zal uiteraard genoeg gelegenheid zijn om vragen te stellen. Het belooft zeker een nuttige en interessante avond te worden, dus kom gerust!
 
NB:
 
-Het gaat hier voornamelijk om de master Ancient Medieval and Renaissance studies, waar zowel studenten van de 2-jarige researchvariant als de standaard 1-jarige opleiding.
 
-Graag willen wij een overzicht hebben van wie er allemaal komt, in verband met beperkte ruimte in het door ons gereserveerde lokaal. Graag zien wij een e-mail via bestuur.svasterix@gmail.com onze kant uit komen, maar bij uitzondering zal er dit maal ook een openbaar evenement op onze Facebook geplaatst worden waarop men kan RSVP’en.
Namens het voltallige bestuur,
 
Tommy Smeets
PR
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s