Boekenmarkt 2014

Voor de bezoekers van onze WordPress hebben we de mail over de boekenweek ook hier neergezet. Je weet maar nooit waar het goed voor is! 😉

Beste Asterige of keltoloog,

 
Graag verwelkomen we je volgende week tijdens de Boekenmarkt! De rijk geïllustreerde boeken over Keltische kunst van het continent, collecties van artikelen geschreven door keltologen, tractaten over Bretonse literatuur, en vooral heel veel uitgaven van Welshe gedichten liggen op jou te wachten.
 
Het overgrote deel is tweedehands en afkomstig van een oud-universitair docent (C. Hogetoorn). Stel je oude, stoffige boeken voor uit het begin van de vorige eeuw en je vingers die over Keltische woorden glijden. Het is een buitenkans om leuke boekjes en vakliteratuur voor een spotprijsje op te pikken. Oh en had ik al gezegd dat ze naar oude boeken ruiken?
Een kleiner deel wordt aangeboden door De Keltische Draak, een wetenschappelijke uitgeverij die werk van Nederlandse keltologen uitgeeft. Dit jaar zijn we bovendien naar een landelijke boekenmarkt geweest om modernere Keltisch gerelateerde boeken voor jullie uit te zoeken, en daarnaast hebben we van verschillende mensen donaties gekregen waar we erg blij mee zijn, en we hopen jullie ook!
 
Zoals eerder aangekondigd vindt de Boekenmarkt plaats op dinsdag 18 maart (dat is over een week) tussen 13:30 en 17:00 in Achter De Dom 22, zaal 1.01.
 
Even langswippen kan op deze dag zomaar betekenen dat je hánden vol toffe boeken voor weinig geld scoort!
 
We zien jullie graag op dinsdag,
 
Vriendelijke groeten,
 
Sv Asterix
 
 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s