Boogschietactiviteit Asterix

Vrijdag 6 juni vertrekken we richting de buitenbaan in het “Sportpark Zuilenselaan” aan de Burgemeester Norbruislaan te Utrecht (Zuilen). We kunnen daar komen door de bus te nemen richting bushalte Zuilenselaan. Vanaf hier moeten we nog ongeveer 200 meter lopen. De pret begint om 16:00 en eindigt om 18:00. Aan jullie de keuze of je individueel komt of niet, maar we zullen naderhand een tijd afspreken om elkaar te treffen op het station. Ook is het denkbaar dat we in de avonduurtjes ergens gaan eten, maar hier moet wel animo voor zijn!

Belangrijk om te weten zijn de volgende zaken:

Deelname kost 12,50 per persoon. We verwachten dat je je aanmeldt op ons facebook event en ruimt van te voren het geld overmaakt. (Een precieze deadline volgt nog!)

Wie niet van te voren betaalt kan helaas niet mee doen, dus wees er op tijd bij.
Het is een stukje reizen vanaf het station en het is aan te raden om de bus te nemen of (voor degenen die dichtbij wonen) met de fiets te gaan. Te voet is het zo’n 45 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal.

Zorg dat je op tijd bent: uiterlijk 15:45 moeten we aanwezig zijn!

De deadline voor het aanmelden is 30 mei, dus wees op tijd met zowel aanmelden als betalen, anders is het niet mogelijk om mee te gaan!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s