De Asterix Boekenkast

Asterix bezit een verzameling aan uiteenlopende Keltisch gerelateerde boeken. Van bijna ieder taalgebied is er wel iets: Iers, Welsh, Schots, Cornish, Bretons, en redelijk wat continentaal archeologisch. Een groot deel is afkomstig uit de privécollectie van wijlen Corry Hogetoorn, professor Oudfrans (dus bijzonder veel Bretons!), maar ook struinen we zo af en toe boekenmarkten af om nieuwe aanwinsten op de top te tikken.

Asterix Boekenmarkt
Eéns per jaar in februari of maart houdt Asterix een boekenmarkt voor leden en geïnteresseerden. Dan stallen we al onze boeken uit in een lokaal op de Drift en mag iedereen komen kijken, een kopje thee drinken met een koekje, en de leukste boeken kopen voor thuis.

Kom bladeren
Maar ook door het jaar heen zijn we bereikbaar. Je kunt altijd contact opnemen met boeken.svasterix (at) gmail.com met een vraag over een bepaald boek, of een afspraak maken om in de boekenkast te snuffelen.

Ledenkorting bij Ierse uitgevers DIAS en RIA
Wij bestellen met 10% korting bij het Dublin Institute for Advanced Studies en met 20% korting bij de Royal Irish Academy. Als lid van Asterix profiteer je hiervan als je studieboeken bij ons bestelt, maar veel mensen weten niet dat dit geldt voor álle boeken die we daar kopen! En dat terwijl vooral DIAS een erg interessant aanbod heeft (o.a. meer tekstuitgaven, vertalingen, overzichten van de wetten van Fergus Kelly)… Dus wil je van deze korting profiteren, zoek dan een leuk boek uit bij de DIAS of RIA en mail naar boeken.svasterix (at) gmail.com!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s