Studieboeken

Asterix zoekt voor aanvang van ieder semester uit welke boeken jij als student Keltisch nodig zult hebben voor je vakken. We maken een lijst van alle vakken die dan gegeven worden, zodat je in één oogopslag kunt zien wat je moet bestellen. Dit zijn de lijsten voor het collegejaar 2013-2014:
blok 1 en 2: Boekenlijst 2013-14 eerste semester
blok 3 en 4: Boekenlijst 2013-14 tweede semester

Voor de vakken van Oudiers en Middelwelsh kan je de grammatica’s en tekstuitgaven het beste via Asterix bestellen: dat gaat rechtstreeks via Ierse uitgevers en je krijgt er ledenkorting! Je kunt in de lijsten zien om welke boeken het gaat.

Bestellen werkt als volgt:

  • Je stuurt een e-mail naar boeken.svasterix (at) gmail.com met daarin de titels die je via Asterix wilt bestellen, of pakketten bijvoorbeeld “alle boeken voor MW1!”
  • Je maakt het verschuldigde bedrag over op rekening 55 56 73 022 t.n.v. Studievereniging Asterix o.v.v. boeken (naam vak). De prijs hangt af van of je lid bent bij Asterix.
  • Wij mailen terug met bevestigingen van zowel ontvangst van bestelling als ontvangst van het geld: de bestelling is nu rond.
  • Je krijgt de boeken in de eerste collegeweek uitgedeeld.

Ledenkorting bij Ierse uitgevers DIAS en RIA
Wij bestellen met 10% korting bij het Dublin Institute for Advanced Studies en met 20% korting bij de Royal Irish Academy. Als lid van Asterix profiteer je hiervan als je studieboeken bij ons bestelt, maar veel mensen weten niet dat dit geldt voor álle boeken die we daar kopen! En dat terwijl vooral DIAS een erg interessant aanbod heeft (o.a. meer tekstuitgaven, vertalingen, overzichten van de wetten van Fergus Kelly)… Dus wil je van deze korting profiteren, zoek dan een leuk boek uit bij de DIAS of RIA en mail naar boeken.svasterix (at) gmail.com!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s